Restaurant Mito Cuina Asiàtica Barcelona


Avinguda Sarrià 17, Barcelona 08029 (Barcelona).
93 410 94 93.
E-mail:  hello@mitorestaurant.com

Al Restaurant Mito fem servir matèria primera fresca i preparem el menjar cada dia just abans que arribi a la teva oficina per mantenir un preu economic i asequible pels nostres clients. Per a això necessitem que els plats s’encarreguin a la nostra web abans de les 23.30h de dia abans. Els plats es distribueixen entre abans de la 13h de dilluns a divendres. Per lliuraments amb horari especial fora de l’horari establert, suggerim contactar per email amb hello(at)mitorestaurant(dot)com

delivery_ca

Per accedir al servei cal registrar-se abans. La primera vegada demanem unes dades específiques per realitzar el lliurament (nom adreça de correu electrònic, adreça de lliurament), i per facilitar el contacte en el cas d’alguna incidència. La informació és confidencial i no s’utilitzarà amb fins comercials per part de tercers.

Formes de pagament

El pagament es fa en el moment del lliurament del menjar en efectiu o amb Visa, Visa Electron i Mastercard. També acceptem Ticket Restaurant, Sodexo i Xecs Gourmet. És important que la persona estigui present en el moment del lliurament o que deixi un sobre amb els diners just a la recepció de l’empresa. Per consultes contacta’ns pel mail o al telèfon 934109493.

Zona de repartiment

Mito distribueix en una zona delimitada per a mantenir els nostres preus el més baixos possibles. La nostra zona de repartiment es realitza al Districte de l’Antic Eixample Esquerra dins de l’àrea definida en el mapa descrit a sota. Para comandes fora d’aquesta zona, contacti’ns pel mail o pel telèfon 934109493.

Mapa de repartimer del Restaurant Mito Cuina Asiàtica


Vull fer la meva comanda ara mateix!!!